Η ισορροπία στο «δούναι και λαβείν» είναι βασική προϋπόθεση για μια πετυχημένη σχέση. Σχέση νοείται τόσο η σύνδεσή μας με έναν άλλον άνθρωπο, όσο και με πτυχές του ίδιου μας του εαυτού.

Η Συστημική Αναπαράσταση, μέθοδος συμβουλευτικής ή/και θεραπευτικής παρέμβασης, συμβάλει στην αποκατάσταση αυτής της ισορροπίας. Εξάλλου, μία θεμελιώδης αρχή της είναι ότι για την ευοίωνη διατήρηση ενός συστήματος απαιτείται ισορροπία μεταξύ του δίνω και παίρνω.

Η διεργασία αυτής της μεθόδου βασίζεται σε ένα βιωματικό δρώμενο, το οποίο εφαρμόζεται κυρίως σε ανοιχτές ομάδες. Κάθε συνάντηση δίνει “καρπούς”. Κάθε μέλος φεύγει έχοντας πάρει αισθήσεις, συνειδητοποιήσεις, βιωματικές εικόνες που τον οδηγούν σε νέες οπτικές και, βαθμιαία, συμπεριφορές στην καθημερινότητά του και στις αλληλεπιδράσεις του.

 

Η συμμετοχή σε Εργαστήρι Συστημικής Αναπαράστασης

Δίνεται η δυνατότητα δύο ειδών συμμετοχής: ως ενδιαφερόμενος/η και/ή ως εκπρόσωπος.

Ο/Η  ενδιαφερόμενος/η επεξεργάζεται μέσω αναπαράστασης όποιο θέμα τον απασχολεί.

Ο/Η εκπρόσωπος: Πρόσωπα ή στοιχεία σχετικά με το αίτημα που έχει υποβάλει ο/η ενδιαφερόμενος αναπαριστούνται από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Έχει φανερωθεί πλέον πως μέσω της εκπροσώπησης, οι συμμετέχοντες έρχονται σε επαφή με δικά τους κομμάτια που συνδέονται με ό,τι καλούνται να εκπροσωπήσουν.

 

Ημέρα & Ώρα Διεξαγωγής: Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, 10.30πμ-1.30μμ

 

Για περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής, καλέστε στο 6977607177.

Λόγω covid ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και λαμβάνονται μέτρα προφύλαξης και προστασίας. Αν θέλετε να ζήσετε την εμπειρία και να δοκιμάσετε αυτόν τον διαφορετικό τρόπο λύσης των θεμάτων που σας δυσκολεύουν, φροντίστε έγκαιρα για τη συμμετοχή σας.